De vrolijkste teensokken

De vrolijkste teensokken

Blootsvoets lopen kent een groeiende groep liefhebbers. Het nieuwe lopen met goed contact met de ondergrond.

Helemaal op blote voeten gaan de meesten daarbij trouwens niet, scherp en vies ongemak maakt het toch wenselijk om iets aan de voeten te hebben, en steeds meer fabrikanten bieden minimalistische schoenen aan om het barefoots lopen in ieder geval te benaderen, met als extreme bekende de Five finger van vibram maar ook Teva is met de Zilch op pad.

Maar wat als het kouder wordt wat dan? Een paar sokken aan? Met je gewone sokken gaat dit niet lukken.

Het bedrijf Injinji brengt een serie teensokken op de markt op dit probleem op te lossen. De meesten functioneel in grijs en wit, maar voor de echt extremen is er de vrolijke CoolMax® EcoMade™ regenbook sok. En niet minder sportief te gebruiken dan zijn saaie verwanten.

Teensokken injinji

Teensokken zijn niet alleen te gebruiken in vingerschoenen, het idee is dat vrij bewegende tenen ook in gewone schoenen een beter lopen geven. Losdaarvan is het best grappig vijf van die vingers aan je voet, gestreept of niet.

4 gedachtes aan “De vrolijkste teensokken

  1. Willem

    Hi, ik ben al een tijdje op zoek naar een winkel waar ik deze in NL kan kopen. Weten jullie dat misschien? Via de Injinji website wordt er niet naar Nederland verscheept….

    1. Bram

      Er was een nederlandse webshop met Injinji maar die is er volgens mij mee opgehouden. Gekleurde teensokken zijn op nl-sites nog wel te vinden maar niet deze. Bijvoorbeeld http://www.5fingers.nl/ heeft wel gestreepte.

      een aantal van de (amerikaanse) webwinkels op de Injinji site verzenden internationaal, betaal je je alleen een ongeluk aan verzendkosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *