Teva Links MTB Schoenen

Teva Links MTB Schoenen

Teva wierf naamsbekendheid met de introductie van robuuste sandalen  die het suffe image van de sandaal snel deden vergeten. Inmiddels is de Teva sandaal net zo vertrouwd als de karakteristieke geur bij te lang gebruik.

Teva heeft al verscheidene uitstapen gemaakt naar andere soorten schoenen : slippers, wanderschoenen, waterschoenen en instappers ook vederlicht met de Teva Mush Flyweight (de naaldhakken vergeten we even). Met de minimalistische Zilch Maakt Teva minder sandaalvoor meer loopbeleving.

Met de introductie van de Teva Links is een schoen gemaakt voor een andere specifieke doelgroep de mountainbiker en de freestyle fietser.

Teva Links MTB Schoen

De links heeft alles een MTB schoen nodig heeft, stevige schoen, stevige zool waarmee toch te lopen is, ventilerend en waterdicht. De zool is vlak voor een goed contact met de pedalen. Er is dus geen mogelijkheid voor een SPD koppeling, de freerider fiets los.. Dus voor de (vakantie)fietser die liever niet vast zit maar toch stevig op de pedalen wil staan.

De kennis van mountainbike legende Jeff Lenosky werd gecombineerd met de technologie van Teva : Spider 365 zool, mush binnenzool en De Shoc Pad™ om klappen bij de hielen op te vangen.

De Teva links heeft nog en iets minder opvallen broertje: de Teva Pinner.

 

Teva’s zijn te koop bij de betere (buiten)sportwinkel of online bij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *