Modetrends herfst 2013: Warm het najaar in

Modetrends herfst 2013: Warm het najaar in

Wat zijn de modetrends voor najaar 2013? Je kunt witte, crèmekleurige, blauwe en zwart/grijze kleding gaan verwachten. Hier en daar doen bruin en rood ook mee. Blauw is de meest populaire kleur voor de herfst. Bij vrouwenkleding kan wit voorkomen als alleen boven- of onderkleding, maar ook als complete outfit zoals een wit jurkje. De knielaarzen voor vrouwen zullen in het modebeeld veel voorkomen. Het gaat om hoge laarzen, zelfs tot over de knie, lekker warm en helemaal volgens de herfstmode van 2013. Voor mannen is het schoeisel over het algemeen donker van kleur: zwart, donker blauw en bruin. Patronen zijn deze herfst volop zichtbaar, het gaat om diverse patronen zoals de klassieke ruit, luipaardpatroon en houndstooth patroon.Bjorn borg hipster herfstmode 2013

Vrouwen
De jurkjes zijn veelal kort (niet te kort), de rokken gaan tot net boven of over de knieën. Naast dit zie je ook veel broekpakken. De stijl bevat invloeden van de jaren 40 en 20. Voor de rest zijn de grote ronde schouders uit de jaren 80 weer terug, dit keer alleen wel met meer vorm en structuur. Je hebt in ieder geval niet het idee dat er schoudervullingen zijn gebruikt. Veel fashion items zijn oversized en je treft zelfs hier en daar mannelijke elementen aan. Het materiaal dat veelal gebruikt wordt is opvallend met satijn, leder, veren en studs. Bont lijkt ook weer terug te komen, dit tot ergernis van veel modeliefhebbers. Toch lijkt het veelal te gaan om nepbond. De jassen hebben donkere kleuren, veel blauw en zwart, maar ook bruin en rood kun je aantreffen. Grote kragen, lang en veelal met een patroon.

Piper Maru Winterjas 2013

Mannen
Veel blauwe herenkleding, zowel donker als licht. Bovenkleding over het algemeen met een strakke lijn. Diverse patronen net als bij damesmode. Vooral veel ruit valt op. Als bovenkleding zie je ook de kleur rood. Jeans zijn veelal blauw in diverse tinten. Gewone broeken in de kleuren geel, blauw, rood, bruin en groen. De mannenjassen zijn zowel kort als lang, veel donkere kleuren. De jassen hebben een duidelijke kraag of een kort opstaande kraag. Naast donkere kleuren ook rode en bruine kleuren.

Heren herstmode 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *