Archieven op sleutelwoord: ecologisch

E-laadpaal bij hotel De Bilderberg in Oosterbeek

In Nederland rijden slechts driehonderd elektrische auto’s rond. Dat is weinig. Vooral als je weet dat je voor 8 euro een volle tank hebt waarbij je 200 kilometer kunt rijden. Maar dan heb je ook meteen het knelpunt te pakken, want er zijn in Nederland nog maar weinig E-laadpunten om je auto weer vol te gooien. Op dit moment, staan er 69 e-laadpunten. In combinatie met de hoge aanschafprijs van de elektrische auto weerhoudt dit mensen ervan om een duurzame auto te kopen. Om de vicieuze cirkel te doorbreken is het streven om binnen 3 jaar tienduizend oplaadpunten te plaatsen.

UmpaLumpa en l’asticot kinderkleding

umpalumpa.

UmpaLumpa is een baby-en kinderkledingwinkel. Bij UmpaLumpa vind je geen massaproductie, maar kleding en producten die door ontwerp en uitvoering net wat anders zijn dan de standaard. UmpaLumpa staat voor kelding die je een goed en blij gevoel geven. Zowel aan ouders als aan kinderen.

Zelf paddenstoelen kweken? – Casa Foresta

foto casa foresta

De paddestoelentijd is weer aangebroken, en volgens de berichten is het een recordjaar. Fraai in de natuur laten staan en toch niet naar de supermarkt voor een bakje paddestoelen? Dat kun, kweek je eigen paddestoelen in de schuur, kelder of gewoon op het aanrecht. Casa Foresta biedt online het ‘groeibaaltje’ aan, een kant en klaar […]