10 Fantastische Hotelzwembaden

10 Fantastische Hotelzwembaden

Het hotelzwembad was de laatste jaren minder populair, maar met de opkomst van luxe zwembaden zijn ze nu weer met een opmars bezig. Tien indrukwekkende zwembaden.

Ubud Hanging Gardens

Bali, Dit resort beschikt over 38 luxe villa’s met elk een eigen zwembad. Erin duiken en weer boven komen. Je krijgt een fantastisch uitzicht over de tropische steile hellingen van rijstterrassen. Dit is de perfecte locatie om te ontsnappen en te ontspannen.

Ubuad Hanging Gardens

Hotel Harbour Grand Kowloon

Hong kong, Als het baantjes trekken een dagelijkse verplichting is, dan moet je ter afwisseling eens naar het zwemabd van Hotel Harbour Grand Kowloon gaan. Al zwemmend kun je genieten van het uitzicht over Hong Kong, haar haven en de zee. Neem een duik in de infinity pool op het dakterras en ervaar het zelf.

Hotel Grand Kowloon

Hotel Caruso te Ravello

Italie, Een verblijf in Hotel Caruso kan niet zonder een duik in het zwembad met panorama-uitzicht. Al zwemmend zie je de prachtige Amalfikust en de oude Amalfiburcht. En je kunt begrijpen waarom filmsterren hier al decennia naar toe komen.

Hotel Caruso

Hotel Conrad Bali Resort & Spa, Bali

Hotel Conrad Bali Resort & Spa te Bali heeft een fanatisch zwembad omgeven door palmbomen. Het grenst aan het 350 lange privé strand, zodat je na het trekken van je baantjes nog een duik kunt nemen in de tropische zee.

Hotel Conrad Bali Resort en SpaHotel Conrad

San Alfonso Del Mar Resort

Chili. Met een lengte van 1000 meter ligt in dit resort het grootste zwembad ter wereld! Hier kun je nog eens baantjes trekken. Op sommige plaatsen is het 35 meter diep, kun je ook nog eens duiken. Het water komt, gefilterd en verwamd, uit de naastgelegen Grote Oceaan.

San Alfonso

Hotel Caesars Palace

In Las Vegas kan alles. Dus kun je ook gokken en zwemmen tegelijk. Hotel Caesars Palace heeft het niet over een zwembad, maar over een tuin van god (The Garden of God). Maar liefst zes zwembaden, compleet met pilaren en zuilen moeten een indruk geven hoe rijke Romeinen destijds genoten van het luxe leven.Uiteraard kun je je op en top laten verwennen met sauna’s en massages.

Hotel Caesars

Le Royal Méridien Beach Resort & Spa

Dubai is hot. En dus kun je luieren in de Arabische zon in een van de temperatuur gecontroleerde zwembaden of hot tubs van het Hotel Le Royal Méridien Beach Resort & Spa. Uiteraard omgeven door Palmbomen en met een fantastisch uitzicht! Het hotel heeft verschillende poolbars, maar nog leuker is het om te genieten van een persoonlijke butlerservice.

Hotel Le Royal

The Joule

Dallas. Van beneden af kun je zwembad van dit luxe hotel al zien hangen: het steekt namelijk 2,5 meter uit het gebouw. De achterzijde van het zwembad behelst een glazen wand, al zwemmend heb je gegarandeerd een zeer spectactulair beeld!

The Joule

Marina Bay Sands Resort

Singapore, hoog en groot. Het onlangs geopende Marina Bay Sands Resort heeft op 200 meter hoogte een 150 meter lange ‘infinity pool’ aangelegd. Even ter verduidelijking: dit zwembad ligt dus buiten! Of je zwemt in de wolken, of je hebt een geweldig uitzicht over de skyline van een van de grootste steden ter wereld.

Marina Bay Sands

The Golden Nugget

In Las Vegas kan het allemaal, dus waarom niet zwemmen tussen de haaien? Het luxe hotel The Golden Nugget heeft een zwembad met waterglijbaan door een aquarium gemaakt.

Golden Nugget

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *