Luxe wellness op St. Maarten

Luxe wellness op St. Maarten

Veel 4* en 5* hotels op St. Maarten hebben een uitgebreid spa & fitness aanbod  die de gasten leidt naar vernieuwing van lichaam en geest.

Hét schoonheidproduct van het eiland is Aloë Vera. Deze plant groeit veel op St. Maarten en het plantensap uit de bladeren werkt herstellend op de huid; ook tegen zonnebrand. Dit is op een zonnige bestemming als St. Maarten uiterst handig!

Luxe spa

The Cliff in Cupecoy Beach pakt het ultraluxe aan. Het bekende cosmetica- en modehuis Christian Dior heeft zijn naam, product en anti-aging expertise aan de spa verbonden. Hiermee is het de  eerste spa van Dior in de Cariben. Zowel het design van de spa als de behandelingen zijn compleet in lijn met de twee basisprincipes die het merk hanteert: efficiënt en exclusief. In deze spa kun je diverse behandelingen ondergaan, zoals hydrotherapie, Zweedse massages, gezichtsbehandelingen, body scrubs. De locatie van de spa is ook zeer bijzonder te noemen. Gelegen op een klif heeft men een prachtig panorama uitzicht over zee, wat een extra dimensie geeft aan de wellness belevenis.

Tropische behandelingen

Divi Little Bay Beach Resort en Oyster Bay Beach Resort werken samen met merk Indulgence by the Sea. Zij bieden heerlijke behandelingen met tropische producten, zoals de Mango-Papaya zout gloed. Een scrub die tevens de vochtbalans van de huid weer in balans brengt. Ook de Mojito Citrus-C is een behandeling met een tropische scrub van kleine suikerkristalletjes, muntbladeren en limoensap die dode huidcellen van het lichaam verwijdert. De Ocean Rose behandeling met een rozenolie massage zorgt ervoor dat je huid glanst en glimt als satijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *