nieuwe schoenen gevonden

nieuwe schoenen gevonden

Ze bestaan! Mooie, vrolijke, vrouwelijke schoenen. Ik was al verslaafd aan het merk Arche, maar nu ken ik ook het merk El Naturalista. Net wat andere schoenen dan de standaard. Ik moest ze passen en oh, wat zitten ze ook nog aangenaam.

En wat blijkt? El Naturalista staat ook nog ergens voor. Het staat voor echte mensen, het staat voor puurheid, het staat voor vruchtbaarheid van de natuur en het daaruit voortvloeiende leven. Schoenen van El Naturalista worden voor een aanzienlijk deel door mensenhanden gemaakt. En daarmee onderscheidt het zich al van de standaard. Want als je de schoenen zien, valt meteen het flexibel genaaid handwerk op. Gewoon mooi en puur!

El Naturalista heeft als logo een kikker. De kikker staat volgens de schoenmakers symbool voor de permanente strijd tegen stilstand. De kikker reflecteert ook het onconventionele karakter van de schoenen. Het hoe en waarom ontgaat me een beetje, maar dat de schoenen zich onderscheiden, dat zie ik wel!

Ook leuk om te weten dat El Naturalista in het productieproces let op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. De zolen van de schoenen worden bijvoorbeeld gemaakt uit gerecycled materiaal, ik geloof rubber.

De materiaalkeuze leidt er toe dat de schoenen van El Naturalista als gegoten zitten… Maar welke zou ik nu kopen? De groene? Of de rode? De hoge laarzen of de enkellaarsjes?

Online te koop bij onder andere omoda



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *