Fatboy® Edison the Petit

Fatboy® Edison the Petit

Fatboy® is natuurlijk bekend van de zitzakken. De originele zitzak is inmiddels in diverse varianten, maten en designs te verkrijgen. Maar Fatboy® heeft meer. Wat te denken van een Fatboy® picknickkleed, of een Fatboy® hangmat?

Edison the Petit

Edison the Petit

Voor binnen en buiten is er nu het Lampje Edison the Petit . Een hebbedingetje om je te verlichten terwijl in je Fatboy® zit. 25 cm hoog, kan dankzij de accu overal mee naar toe en geeft zes uur lang licht. En dan heb je ook nog keuze uit twee verschillende kleuren licht.

Net als zijn grotere broer, Edison the Grand, is the Petit gemaakt van stevig materiaal. Lampen die zowel binnen als buiten hun sfeerverlichting kunnen schijnen en bovendien tegen een stootje kunnen.

Oja, de Edison the Petit is onder andere verkrijgbaar bij pogo design.

Fatboy producten koopt u online bij nonplusultra en apart design

Een reactie op “Fatboy® Edison the Petit

  1. Yksi Winkel

    Fatboy zorgde tijdens de Dutch Design Week (22-30 oktober) in Eindhoven voor de aankleding van het Klokgebouw met een serie producten uit haar collectie. Deze producten zijn vanaf woensdag 2 november tot en met zondag 13 november met hoge kortingen te koop bij Yksi Winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *