Vakantie in een luxe safaritent in Zuid-Frankrijk

Vakantie in een luxe safaritent in Zuid-Frankrijk

In de Gers, Zuid-Frankrijk, ligt Domaine La Douce France. Hier vind je de nieuwe definitie van kamperen: Glamping. Luxueus en comfortabel genieten van de charmes van het kamperen en het buiten zijn. Ruik de geur, voel de wind en hoor de krekels.

Glamping doe je in een van de luxe safaritenten op het 23 hectare grote terrein van Domaine La Douce France. De tenten die op een plateau van 90 vierkante meter staan, zijn geschikt voor maximaal zes personen. Ze zijn van alle gemakken voorzien: een keuken, een wc en douche, warm water en een sfeervolle inrichting. Op het terras kun je ’s ochtends heerlijk genieten van de zon en ’s avonds van de prachtige sterrenhemel. De gastvrouw en gastheer zorgen voor een heerlijk ontbijt, die je bij of in je luxe safaritent kunt opeten. Ook ’s avonds heb je de keus om gastronomisch te eten. Kinderen zijn van harte welkom.

Domaine La Douce France heeft twee meertjes om te vissen en te varen, een gezamenlijk terras voor een drankje of een maaltijd, een speeltuin en een zwembad. Er zijn vele mogelijkheden om te genieten van de prachtige natuur.

Laat je verwennen en kom tot een heerlijke ontspanning. Je zintuigen zullen worden geprikkeld. Ervaar de natuur en de vrijheid. Het gaat vanzelf op deze prachtige en rustige plek!

Website: Domaine la Douce France

Glamping en andere luxe of bijzondere accommodatie vind je onder andere bij:

Een gedachte aan “Vakantie in een luxe safaritent in Zuid-Frankrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *