Ecologische laptoptassen van LaCie

Ecologische laptoptassen van LaCie

Vroeger, ja, toen ging je nog met een lompe zwartleren tas over straat. Dat was de tas die je van je baas had gekregen of van de leverancier van je laptop. Vroeger, ja, toen waren de laptops ook zwaar, zwart en degelijk. Maar tijden veranderen. Iedereen heeft een laptop. of ipad Te verkrijgen in elke smaak en voor elk wat wils. En ook laptoptassen zijn met de tijd meegegaan. Ze worden kleurrijker, ze zijn gestyled, ze zijn verfijnder. Je durft er weer mee over straat te gaan.

En nu is er een laptoptas die milieuvriendelijk geproduceerd is. Het heet LaCie Vegetal. Geproduceerd in Frankrijk, gemaakt van plantaardige materialen alleen afkomstig uit Europa. Om de CO2-uitstoot te beperken, worden de hoezen van LaCie Vegetal alleen gedistribueerd in Europa. En de verpakking van de hoezen bestaat weer uit honderd procent gerecyclede materialen.

De hoezen hebben een linnen buitenkant, een voering van bamboe en een schuimlaag op sojabasis, die een harde schijf of laptop beschermt tegen dagelijks gebruik en schokken. Om een maximale levensduur te garanderen, zijn de hoezen bestand tegen machinewassen op 30°C. De hoezen zijn verkrijgbaar in twee formaten voor harde schijven en voor laptops van 10-, 13-, 15- en 17-inch en de ipad

Met de Vegetal serie geeft LaCie aan dat ze niet alleen de laptop wil beschermen, maar ook het mileu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *