E-laadpaal bij hotel De Bilderberg in Oosterbeek

E-laadpaal bij hotel De Bilderberg in Oosterbeek

In Nederland rijden slechts driehonderd elektrische auto’s rond. Dat is weinig. Vooral als je weet dat je voor 8 euro een volle tank hebt waarbij je 200 kilometer kunt rijden. Maar dan heb je ook meteen het knelpunt te pakken, want er zijn in Nederland nog maar weinig E-laadpunten om je auto weer vol te gooien. Op dit moment, staan er 69 e-laadpunten. In combinatie met de hoge aanschafprijs van de elektrische auto weerhoudt dit mensen ervan om een duurzame auto te kopen. Om de vicieuze cirkel te doorbreken is het streven om binnen 3 jaar tienduizend oplaadpunten te plaatsen.

Op het parkeerterrein van Hotel De Bilderberg te Oosterbeek staat inmiddels een e-laadpaal. Hotel Bilderberg wil hiermee tegemoet komen aan de groeiende vraag naar oplaadpunten voor elektrische auto’s. Voor elektrische fietsen was er al een oplaadpunt.

Bilderberg hotel heeft zorg voor de omgeving hoog in het vaandel staan. Bilderberg stelt dat de opkomst van elektrische auto’s vraagt om nieuwe initiatieven voor de inrichting van semi-openbare ruimten, zoals het parkeerterrein van Hotel De Bilderberg. De bedoeling is dat andere hotels van Bilderberg volgens met de installatie van een e-laadpunt.

En zo laad je niet je alleen jezelf op bij Bilderberg hotel, maar ook je elektrische vervoermiddel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *