Kinderkleding Sereen Serendipity

Kinderkleding Sereen Serendipity

Het Deense Serendipity, maakt stijlvolle kleding voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Het ontwerp van de collectie is gebaseerd op traditioneel Scandinavisch design en geïnspireerd op vrolijk spelende kinderen. Heerlijk zachte stoffen zoals corduroy, jersey en velours kenmerken deze goed te combineren wintercollectie. Vrolijke prints van bloemen, vlinders, ruiten en strepen lonken al naar de lente en accentueren de donkere, maar wel heldere, winterse kleuren zoals frambozenrood, antraciet en donkerpaars.

Biologisch en veilig

De kinderkleding van Serendipity wordt uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, linnen, wol en zijde. Het katoen en de wol zijn 100% biologisch. Serendipity bevat geen schadelijke stoffen, is geproduceerd op milieuvriendelijke wijze en onder veilige arbeidsomstandigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *