Outdoors Lodge, luxury tented camp & lodging

Outdoors Lodge, luxury tented camp & lodging

Outdoors Lodge is gelegen aan de voet van de Holterberg, een prachtig stuk natuurgebied, behorend bij het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Outdoors Lodge Holten heeft lodge cabins en luxury tents die uitstekend passen in de nieuwste trend op het gebied van kamperen: Glamping.

Het concept: Glamping. Glamping is luxe kamperen. Glamping is genieten van het beste van twee werelden. Glamping is genieten van de vrijheid en natuur zonder concessies te doen aan luxe en comfort. Dus kun je ontbijt op bed krijgen, dineren in Outdoors Bistro en mocht je zelf willen koken: je boodschappen worden thuis bezorgd.

De Cabins. Op het terrein van Outdoors Lodge Holten staan een aantal houten hutten die je meteen het gevoel ver weg te zijn in een beboste omgeving. Je waant je even in Canada of Noorwegen. Eenmaal binnen word je overweldigd door de luxe en comfortabele inrichting. Tegelijkertijd straalt de rust en de authenticiteit ervan af. Hout. Mooi. Aangenaam. Je hebt de beschikking over een compleet ingericht keukentje en een badkamer. De family Lodge Cabins hebben nog een extra slaapkamer en zijn daarmee geschikt voor een gezin van maximaal zes personen.

De Luxury Tents. De ultieme Glamping ervaring moet je natuurlijk in een safari tent beleven. Outdoors Lodge Holten heeft ze en noemt ze terecht, Luxury tents. En het past er allemaal in: een 2persoons boxspringbed, een badkuip op pootjes, een design kitchenette, een toilet en zitje. Wil je met het gezin glampen? In de Family Luxury tent is er ook nog plaats voor een stapelbed, een tafel met voldoende stoelen en een bankstel.

Op en top genieten van het beste van twee werelden: kamperen alsof je in een hotel overnacht. Want zowel de tenten als de cabines worden dagelijks schoongemaakt.En verveling? Daar moet je moeite voor doen! Ga de Sallandse Heuvelrug ontdekken of trek je terug in je luxe verblijf om een boek te lezen of samen een spelletje te spelen. Outdoors Lodge Cabins heeft een uitleen voor jong en oud.

Naar de site

Glamping en andere luxe of bijzondere accommodatie vind je onder andere bij:

2 gedachtes aan “Outdoors Lodge, luxury tented camp & lodging

  1. Slapen in luxe safaritent

    Op de camping van Landal Coldenhove in Eerbeek worden deze maand vijf luxe safaritenten opgebouwd. De tenten staan aan de rand van de camping op een rustige locatie, waar gasten volop kunnen genieten van de natuur. De safaritenten zijn te huur vanaf vrijdag 29 april, voor veel scholen de start van de meivakantie.

    De authentieke canvas tenten zijn geschikt voor zes personen (max. vier volwassenen plus twee kinderen) en voorzien van ruime bedden, toilet, compleet ingericht keukenblok, eettafel, gas-/pellet-kachel en een leefruimte met loungehoek. De houten veranda is uitgerust met ligstoelen en biedt uitzicht op het bosrijke gebied met zijn ‘wildleven’. De safaritenten beschikken over drie slaapvertrekken, waarvan één met hemelbed, één met twee 1-persoonsbedden en één met stapelbed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *