Trendy kinderkleding : Zilly Banana

Trendy kinderkleding : Zilly Banana

De Deense ontwerpers Annika Lofqvist en Lena Berg zijn de gezichten achter Zilly Banana. Gemotiveerd door de beperkte keuze aan hippe jongenskleding ontwierpen deze trendy kinderkleding : een  fantasierijke limited edition-collectie voor jongens en meisjes. Een echte urban-stijl voor jonge trendsetters.

Unieke handgemaakte collectie

In het universum van Zilly Banana is alles mogelijk. De ontwerpen zijn
geïnspireerd op cartoons, sprookjes en de kinderlijke fantasie. Het resultaat is
draagbare kleding van hoge kwaliteit, met vrolijke, grappige ongebruikelijke prints en kleurige stiksels. Kinderen kunnen zich erin herkennen, er heerlijk in spelen en hun fantasie en dromen worden geprikkeld. De collectie is handgemaakt en geproduceerd binnen Europa. Elk ontwerp is gegarandeerd uniek.

Zilly Banana is exclusief verkrijgbaar bij: www.trendkidz.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *