Silky Label is nieuw

Silky Label is nieuw

Silky Label is een nieuw merk speciaal voor baby’s en peuters van nul tot vier jaar. De collectie bestaat uit kwalitatieve basics in 7 stijlvolle kleuren. De ontwerpen zijn door Silky Label zelf ontwikkeld, waardoor de kleine details kloppen. De pasvorm is uniek, stijlvol en slank gesneden. De stof is behandeld met een dubbelzijdige peach-skin treatment, waardoor het zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant zijdezacht aanvoelt. De stofkwaliteit is hoogstaand, waardoor de producten mooi blijven.

De collectie van Silky Label heeft een hip eigentijds design en is divers. Zo kan er gekozen worden voor een classic broekje, een romper en een t-shirt, maar ook voor een stoer ritsvest, een legging of een hippe jumpsuit. Uiteraard ontbreken ook onmisbare items als sokjes, maillots, mutsjes en sjaaltjes niet. Voor de allerkleinsten zijn er de new born pakketten waar al een leuke match is gemaakt voor een complete outfit. Alle items zijn zo op elkaar afgestemd dat de hele collectie en alle kleuren goed met elkaar te combineren zijn. Met of zonder opdruk, ieder kind voelt zich op zijn gemak en is bij Silky Label dag in dag uit aan het genieten.

Silky Label werkt uitsluitend met de beste materialen, leveranciers en producenten. Zo komen de stoffen uit Duitsland en vindt de productie plaats in Tunesië. Ieder item van Silky Label is vrij van kinderarbeid en gemaakt in een veilige werkomgeving. De kleding voelt heel comfortabel en is gemaakt van een 200 grams katoen met een klein percentage elastine. Hierdoor is het makkelijk aan en uit te trekken en sluit het mooi rondom de kinderlijfjes.
Silky Label is opgericht door Bianca Kemper. De ondernemersgeest kreeg ze toen ze werkzaam was voor een franchise ijsconcept. Daarna heeft ze nog jarenlang marketingervaring opgedaan bij een foodmultinational. De overstap naar de kledingbranche kwam in 2007. Hierna kwam het idee voor Silky Label tot stand. Alle ervaring werd gebundeld en gevormd tot een nieuw concept: kwaliteitsbasics in een nieuw jasje, by Silky Label.
De producten van Silky Label worden uitsluitend verkocht via silkylabel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *