Casa El Algarorobo, bed & breakfast in Andalusie

Casa El Algarorobo, bed & breakfast in Andalusie

Casa El Algarorobo, bed & breakfast in Andalusie

Casa El Algarorobo was een oude finca en is nu een geheel gerenoveerde en comfortabele Bed & Breakfast geworden.

Casa El Algarorobo is landelijk gelegen in Andalusiƫ, Zuid Spanje. De finca ligt tussen de pueblos blancos Riogordo en Comares te midden van de heuvels van El Terral. De prachtige steden zoals Granada, Sevilla, Cordoba, Ronda en Malaga zijn gemakkelijk bereikbaar. Het strand van de Middelandse Zee en het vliegveld van Malaga zijn op minder dan een uur rijden. Tegen een kleine vergoeding biedt Casa El Algarorobo airportservice aan.

Casa El Algarorobo heeft 5 stijlvol ingerichte gastenkamers, elk voorzien van een eigen badkamer en een terras. Er zijn twee driepersoonskamers, waarbij het mogelijk is om een vierde (kinder-) bed te plaatsen. Het grote gezamenlijk terras biedt de mogelijkheid om te ontbijten, andere gasten te ontmoeten of om gewoon te genieten van het uitzicht. In de zomer, wanneer het warm en heet is, is het heerlijk om af te koelen in het zwembad. Of binnen te zitten in de gezamenlijke zitkamer met boekenkast. In deze ruimte wordt in de koudere periode ook het ontbijt geserveerd.

Bij een Bed & Breakfast hoort natuurlijk een ontbijt. Casa El Algarorobo serveert een uitgebreid ontbijt, afgestemd op de behoefte van de gasten. Voor vroege vogels en voor uitslapers word alle aandacht besteed zodat een ieder de dag goed kan beginnen.

Bezoek Casa El Algarorobo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *