Flexwerken in de LaptopLounge

Flexwerken in de LaptopLounge

De ideale werkplek voor freelancers, zzp-ers en flexwerkers bevindt zich op maar 5 minuten lopen van station Amstel te Amsterdam. Want op de eerste verdieping van Hotel Casa 400 is sinds het najaar van 2010 de LaptopLounge gevestigd. In de LaptopLounge werk je en netwerk je. Want als je hier werkt, ben je productiever dan thuis, deel je je kennis en ervaringen met anderen en is het een prima oplossing tussen de keuze voor een duur kantoor of een druk café.

Lidmaatschap kost je 125.00 euro per maand (ex BTW). Voor dat bedrag kun je onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten die de LaptopLounge biedt. Wil je een keer kijken of de Laptoplounge voor jou werkt, kom dan op de eerste maandag van de maand langs: toegang gratis. Een dagkaart kost normaliter 20.00 euro. Koffie staat klaar. Voor de lunch betaal je per keer. Zelf je thuis gesmeerde boterhammen opeten is weer  niet de bedoeling, netwerken daarentegen wel. En hoe doe je dat beter dan onder het genot van eten of drinken?! Daarom is er elke werkdag een koffie moment om 10:00 en is er op de eerste vrijdag van de maand een Open Coffee.

Als lid van de LaptopLounge kun je tevens tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de vergaderruimtes die Casa 400 biedt. Daarnaast is er  een office-unit met de meest essentiële kantoorbenodigdheden, kun je op basis van fair use printen, scannen en kopiëren. Er is onbeperkt koffie, thee, water en koekjes. Elke week wordt er een mini workshop door een van de leden gehouden. En last but not least: persoonlijk contact staat voorop. Je kent elkaar en respecteert elkaar. Het is net werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *