Sandalen voorjaarsseizoen 2011

Sandalen voorjaarsseizoen 2011

Een absolute must-have voor je schoenencollectie dit voorjaarsseizoen zijn sandalen. Verschillende celebrities in Hollywood zijn al gespot met deze moderne en eenvoudige schoenen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen, kleuren en modellen. Vooral de basketweave en bloemenprints zijn niet weg te denken.

Sandalen gaan al eeuwen mee maar zijn nog steeds stylish. Dit jaar verschijnen zij in een nieuw jasje. Maak je zomerse look dus helemaal compleet en laat je inspirerendoor Hollywood. Kies voor een klassieke uitstraling met platte sandalen of ga voor elegantie, met hoge sandaletten.

Zalando, het jonge modebedrijf met het grootste online schoenen- en modeassortiment van Nederland, biedt een uitgebreid aanbod aan sandalen, de trend voor dit voorjaar!

2 reacties op “Sandalen voorjaarsseizoen 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *