Interieurinspiratie nu met keukens en slaapkamers

Interieurinspiratie nu met keukens en slaapkamers

Het online inspiratieboek Interieur Inspiratie voegt de nieuwe onderdelen keukens en slaapkamers toe aan de informatieve site. Eerder al was het mogelijk om foto’s van kinderkamers, babykamers, woonkamers en tuinen te bekijken en te uploaden. Vanaf nu biedt Interieur Inspiratie ook een kijkje in de mooi ingerichte slaapkamers en keukens van menig huishouden.

Gluren bij de buren

Ongegeneerd gluren bij de buren, wie wil dat nou niet? Interieur Inspiratie is de ideale plaats om vanuit een luie stoel foto’s te bekijken en zo inspiratie op te doen voor je huis. Honderden foto’s van diverse ruimten geven nieuwe ideeën over woninginrichting, kleurcombinaties, meubilair en ruimtegebruik. Geen twee kamers zijn hetzelfde, geen kleur of indeling gelijk. Al een tijdje aan het tobben hoe die onpraktische kleine kamer in te richten? Kijk eens bij een ander binnen, wie weet wat voor slimme trucs zij al bedacht hebben. Na het zien van de foto nog specifieke vragen? Via het contactformulier is eenvoudig contact te leggen met de maker van de foto.

Foto’s insturen en winnen

Trots op je huis en wil ook jij dit met de wereld delen? Neem dan deel aan Interieur Inspiratie en zet foto’s online, dit is geheel gratis. Bezoekers beoordelen alle foto’s en elke maand krijgt de inzender met de hoogste maandboordeling 250 euro aan irischeques. Interieur Inspiratie waakt ervoor dat alleen eigen foto’s van consumentenhuizen online komen, gestyleerde reclamefoto’s van bedrijven worden direct verwijderd.

Kom eens gluren bij: www.interieurinspiratie.nl.


2 gedachtes aan “Interieurinspiratie nu met keukens en slaapkamers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *