Over glamping enzo

Over glamping enzo

Waar gaan jullie heen deze zomer? Naar de camping! roepen de kinderen heel hard. En jullie denken alleen maar: nee, daar hebben wij geen zin in. Negatieve ervaringen van vroeger toen je nog met een wc-rol over de camping moest, verhalen van vrienden die zeiknat zijn weggespoeld. Nee, liever een huisje, een appartement of een B&B. Maar ja, die kinderen. Zij willen graag buiten spelen, nieuwe vriendjes maken, zwemmen in het zwembad, van de glijbaan afgaan. Zij zijn moe en voldaan en zullen wel prima slapen. Maar jullie willen nou net wat meer luxe en comfort. Dat mag toch? Het hele jaar door werk je hard, ben je aan het regelen om alles op rolletjes te laten verlopen, het huishouden te doen, sociale contacten bij te houden. Pfoeh, fijn als het vakantie is, maar dan wel met een goed bed.

Glamping.

Glamping is het antwoord. Kamperen in stijl. In een goed bed, een bijzondere accommodatie, buiten zijn, alles binnen handbereik hebben, goede kwaliteit. De kinderen zullen het fantastisch vinden, zij gaan kamperen. En jullie zullen eveneens genieten van de bijzondere accommodatie, van de luxe, van het vakantiegevoel. Want dat krijg je met glamping: iedereen is blij en gelukkig.

Glamping, goh, klinkt wel leuk. Dus zo’n tent waar je rechtop in kunt staan, een houtkachel hebt, aparte slaapgedeeltes voor iedereen hebt, een beetje normale keuken met tenminste een koffiezetapparaat hebt, bestaat dus? En als het bij een boerderij staat heet het Betere BoerenBed en als het op een camping staat heet het een lodge? Ja. Glamping is trouwens niet een specifiek uniek product. Ze noemen het een trend. Passend bij de drukke gezinnen die we tegenwoordig zijn. Je kunt trouwens in heel wat landen in Europa glampen. Frankrijk heeft veel leuke adresjes. Kun je bijvoorbeeld overnachten in zo’n pipowagen. Dat is ook glamping. Of overnachten in een boomhut in de dierentuin. reken maar dat je kinderen je dankbaar zullen zijn!

Of wat dacht je van slapen in een Mongoolse yurt? Dat is zo’n grote ronde tent. Mongoliërs gebruiken ze als huis, breken het weer af als ze verder trekken. Jullie hoeven dat dus niet te doen he, tent opzetten en afbreken. Dat is juist het leuke van glamping. alles is er, staat er en het is net alsof je de luxe van een hotel hebt. Heerlijk!

Wist je trouwens dat ook steeds meer van die campingorganisaties, je weet wel Suncamp of Eurocamp of Sunlodge, safarilodges aanbieden? Dat is ook gaaf. Met zo’n mooie natural look en een overdekt houten terras, luxe stoelen erbij. Zie je het voor je? Wijntje erbij, zon die onder gaat, vogeltjes als achtergrondmuziekje. Kamperen, o nee Glamping,  is echt leuk!

Glamping en andere luxe of bijzondere accommodatie vind je onder andere bij:

9 gedachtes aan “Over glamping enzo

  1. Bram

    Het nieuwe kamperen met veel luxe en stijl, ook wel glamping genoemd, wordt vanaf de meivakantie geïntroduceerd op twee campings in Nederland. In Overijssel op Vakantiepark de Luttenberg en in de Betuwe op Vakantiepark Eiland van Maurik. De nieuwe Glamping ‘Safaritenten’ komen tegemoet aan de vraag van veel vakantiegangers die graag in Nederland blijven en van kamperen houden. De tent is ook bij minder weer comfortabel en het houten vlonder en de luxe bedden zorgen voor een prima nachtrust onder een tentdoek.

    De luxe Glamping Safaritenten zijn vanaf de meivakantie te reserveren bij beide vakantieparken.

  2. Marieke

    Haha, heerlijk als ik er al aan denk..
    Wij gaan dit jaar voor het eerst naar de glamping, geboekt via glampings . nl
    Kan niet wachten…

  3. All American Glamping

    Glamping staat voor ‘glamourous camping’ oftewel: kamperen in stijl. Keycamp Holidays, specialist op het gebied van luxe campingvakanties, doet er nog een schepje bovenop. De ultieme glamping experience beleef je nu in de Amerikaanse staat Florida. Midden in de natuur in een mooie stacaravan met een heerlijk bed, eigen badkamer en keuken en een privé jacuzzi naast de deur. Voor het echte All American gevoel boek je de wereldberoemde Airstream caravan.

  4. Stijlvol Kamperen

    Glamping in Twente Overijssel!


    Stijlvol kamperen de nieuwe verhuurorganisatie van luxe ingerichte safaritenten doet nu al mee in Nederland. De eerste tenten staan op 5* glamping de Papillon te Denekamp. Andere campings zullen in rap tempo volgen.
    Tip: 2e Paasdag open huis van 11.00-16.00 uur op de Papillon, Kanaalweg 30, Denekamp.
    U bent van harte welkom.

  5. Suncamp Glamping

    Vanaf 26 mei start Suncamp holidays met de 7-daagse Glamping gekte! Gedurende deze 7 dagen zullen wij elke dag fikse korting aanbieden op onze super-de-luxe SunLodge accommodaties! Iedere dag zullen voor een andere camping aanbieden online staan

  6. Ons Buiten Glamping

    De nieuwste trend op het gebied van kamperen is glamourous camping, ook wel ‘glamping’ genoemd. Vanaf nu kunnen luxekampeerders ook op Campingpark & Wellness Ons Buiten terecht voor de ultieme glamping experience. Vorig jaar lanceerde eigenaar Gabriël Coppoolse 10 Buitensuites, waarin de luxe en het comfort van een hotelkamer gecombineerd wordt met het buitenlevengevoel dat bij kamperen hoort. Begin mei van dit jaar zijn daar nog eens twee Zeeuwse Strandhuisjes op palen bijgekomen.

  7. Overnachten in een boomhut

    Vakantie vieren in boomhutten is de nieuwste trend op kampeergebied. Daarom heeft Parc de Fierbois speciaal voor deze zomer nieuwe boomhutten geplaatst in stevige, mooie en hoge bomen. De boomhutten in het park geven de bewoners de mogelijkheid om te ontspannen in een geheel relaxte omgeving: in de top van een boom slapen op zeven meter boven de campinggrond!

  8. Stijlvol Kamperen

    Update Safaritentenverhuur in Nederland:

    U kunt op de volgende campings via Stijlvol Kamperen een safaritent huren:

    Texel: camping Loodsmansduin
    Texel: camping om de Noord

    Overijssel: Jungle Avonturencamping
    Overijssel: camping de Papillon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *