Spa Zuiver Amsterdam

Spa Zuiver Amsterdam

Zo dichtbij de drukte van alledag en zo dichtbij de drukte van de grote stad, je merkt het niet meer als je bij Zuiver binnenstapt. Hier in het Amsterdamse Bos is het wellnesscentre van Amsterdam gelegen. Hier ervaar je rust. Pure rust en ontspanning. Zuiver en puur. Je ervaart ook meteen de ruimte, want die is er. Je onthaast, je tankt bij, je komt weer op adem. De weldadigheid van luxe moet je zelf ervaren.

Wil je het voorjaar goed beginnen, kom dan in de week van 16 t/m 27 maart naar de Vitamineweek van Zuiver. In deze periode zijn er exclusieve fruitopgietingen, kun je je huid in 50 minuten met een speciale Vitamin Cocoon voorbereiden op de lentezon en zijn er volop heerlijke verse vruchtensappen te verkrijgen. Daarnaast zijn er nog speciale fruitige aromabaden en is in het restaurant een vitaminerijk 3-gangen menu te krijgen. En wil je helemaal genieten, geef jezelf en je vriend of vriendin dan een Vitamine-arrangement cadeau.

Bij Zuiver kun je trouwens zonder gebruik van sauna en wellness ook binnen stappen voor een ontspannende massage, een gezichtsbehandeling, een cosmetische pedicure, een fruity scrub, een sportmassage of een zwangerschapsmassage. En dit is nog maar een greep uit het overweldigende aanbod van aangename behandelingen voor je lichaam. Na afloop voel je je herboren!

Zuiver je lichaam, reinig je geest. Prikkel je zintuigen en ontspan. Jouw welzijn staat voorop.

 

Kijk op spaonline voor meer reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *