Barbecook Puuur

Barbecook Puuur

De barbecue heeft de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt, van eenvoudig ijzeren gevalletje is het in veel tuinen uitgegroeid tot een volledige buitenkeuken. De tuin is naast verlengde van de woonkamer vaak de tweede keuken. Als is vaak het echte grillen van vlees en groenten op een houtskool vuur vaak ten koste gegaan van de braden op gas.

Barbecook gaat met de Puuur terug naar de essentie van het houtskool, tegelijkertijd is het een hele sprong vooruit in zijn moderne eigentijdse design, passend in lounge hoek van de tuin.

Aansteken is eenvoudig, voor deze barbecue volstaan een paar kranten om zonder geknoei met chemische middelen tot een goed vuur te komen. De constructie en de reflecterende kap zorgen voor egaler hitte en hiermee beter verhit en gezonder gegrild vlees.

De puuur houtskoolbarbecue van barbecook is verkrijgbaar in een zelf gekozen kleur al is dat een aardig stuk prijziger dan een puuur in een van de drie standaardkleuren: Arctic White, Vulcanic Grey en Pacific Blue.

Barbecook koopt u online bij amazon.nl en bol.com

6 gedachtes aan “Barbecook Puuur

  1. barbecook

    De nieuwe QuickStart barbecues Black & White zijn trendy eyecatchers en ideaal om in een mum van tijd de heerlijkste gerechten te bereiden. Deze houtskoolbarbecues zijn namelijk in een kwartiertje klaar om te grillen zonder dat je gebruik hoeft te maken van aanmaakblokjes of spiritus. QuickStart barbecues steek je aan met enkele krantenvellen die je tot een soort fakkel of trechter rolt. Stop deze in de koker van de QuickStart en vul de schaal met houtskool. Steek vervolgens de ‘fakkel’ beneden aan en de barbecue is snel klaar om te grillen.

  2. barbecook

    Een barbecue op de terrastafel? Met de tafelbarbecue Amica kan dit. De Amica werkt met zogenaamde Cook Chips die door hun unieke samenstelling van geperst bamboehout ervoor zorgen dat er tijdens het grillen wel de unieke barbecuesmaak, maar geen rookhinder ontstaat. Barbecook introduceert dit voorjaar naast de zwarte Amica ook een witte Amica.

  3. outdoorchef

    outdoorchef ambri ruby
    Kleurrijke barbecues lijken een trend ook outdoorchef komt met barbecues die verkrijgbaar zijn in een andere kleur dan het standaard zwart. De Ascona en de Ambri zijn twee nieuwe barbecues uit het assortiment van Outdoorchef. De nieuwe kleur ruby (robijnrood) laat zich omschrijven als: bijzonder, warm, trendy als ook klassiek.

  4. Bram

    Nog een innovatief design dit jaar . De BBQ Hot pot van Black en Blum. Kleine BBQ voor twee personen, die meteen twee praktische zaken oplost: waar laat je de BBQ als je hem niet gebruikt en waar zijn de verse kruiden als je ze nodig hebt op het vlees.

    BBQ hot pot Black en blum

    onder andere te koop bij Fonq

  5. Barbequeshop en Weber

    Bij de barbequespecialist, Barbequeshop.nl, is de Weber Bar-B-Kettle 47cm in de aanbieding. Nu van 129.95 voor €99.95. Meerdere modellen zijn in prijs verlaagd.

    Op zoek naar een visraster of een vleestang? De kortingscode DRW20CB3 is goed voor 10% korting op alle bbq accessoires.

    Geldig tot 31 augustus 2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *