Design Kippenhok

Design Kippenhok

Eco is hip, organisch voedsel, regionale producten. Eieren van je eigen kippen past prima in deze trend.

Uiteraard moet een kippenhok wel passen in de smaakvol ontworpen tuin met lounge bank en buitenkeuken. Het prachtige eivormige kippenhok nogg is helaas niet verkrijgbaar maar het zeer fraaie Breed Retreat van de Nederlandse ontwerper Frederik Roije zal in de tuin niet minder tot zijn recht komen.

Kippenhok

Dit prachtige kippenhok is (online) verkrijgbaar, al hangt er wel een deftig prijskaartje aan van een kleine 5000 euro.

Een reactie op “Design Kippenhok

  1. Coop urban kippenhok

    Ontworpen voor stadse kippen, een kippenhok special ontworpen voor gebruik in stadstuin en op dakterrassen. Het hok heeft meerdere niveaus waardoor er op een beperkt oppervlakte toch voldoende bewegingsruimte is voor de kippen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *