Wellness in eigen huis

Wellness in eigen huis

Voor een heerlijke wellness-avond hoeft u de deur niet uit. Het enige wat u nodig hebt is een warm bad en een paar geurkaarsjes of geurtheelichtjes. Plus eventueel wat rozenblaadjes voor het liefdeseffect.

Met een watertemperatuur die eigenlijk net iets te hoog is, het licht gedimd of uit en de kaarsje die een rustgevende geur geven, is het heerlijk toeven. En reken maar dat je ontspant! Is het bad groot genoeg dan kun je dit moment delen met je partner (of iemand anders), zo niet dan is het wel zo rustig alleen.

Muziek in de trant van St. Germain, Van Morrison of smooth jazz zou nog een goede toevoeging zijn. Met daarbij een glaasje bubbels zul je het gevoel krijgen omarmd te worden door geluk, bedwelmd door euforie en gedompeld in liefde.

De geurkaarsjes of geurtheelichtjes prikkelen je associaties met mooie herinneringen en positieve gedachten. Kaarslicht geeft een sfeervolle ambiance en het gevoel van romantiek.

Geurkaarsen zijn voordelig online te bestellen bij VanKaarstotServet. Met de gehele Bolsius Aromatic geurlijn heeft u keuze uit meer dan 20 geuren, dus altijd een geur die bij je gemoedsrust past. Voor meer informatie en om te bestellen gaat u naar de webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *