Fair trade Lifestyle

Fair trade Lifestyle

Duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en eerlijke producten vormen steeds vaker een onderdeel van onze hedendaagse lifestyle.

Fair trade producten bestaan al lange tijd, maar de verkoop ervan neemt pas een enorme groei sinds we bewuster zijn gaan leven. De aandacht voor het milieu, leefomgeving en arbeidsomstandigheden liggen hieraan ten grondslag.

De aankoop van fairtrade producten zorgt u ervoor dat ambachtslieden, boeren en bedrijven met een goed sociaal beleid hun producten kunnen afzetten in Europa. Dit schept werkgelegenheid, waardoor de welvaart van de mensen zelf, van hun dorp en soms zelfs van de hele regio stijgt. Door op deze manier de private sector in ontwikkelingslanden te laten opbloeien, kan de economie uiteindelijk op eigen benen staan en dat is de beste weg naar duurzame ontwikkeling.

Bij VanKaarstotServet zijn prachtige fair trade kaarsen en theelichten verkrijbaar. Door uw aankoop van deze producten kunnen de kaarsenmakers van Brac in Dhaka hun producten afzetten in Europa en een menswaardig bestaan opbouwen.
De kaarsen en houders zijn mede ontwikkeld en geïmporteerd door Fair Trade Original en komen onder deze merknaam op de Nederlandse markt. De fair trade kaarsen zijn van uitstekende kwaliteit; ze branden mooi op, druipen en walmen niet, en hebben een lange brandtijd.

Met deze fair trade kaarsen haalt u sfeer in huis én geeft u duurzaamheid aan uw levenstijl!

Voor meer informatie en om te bestellen gaat u naar deze fair trade webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *