natuurlijke beauty voor mama & baby: MAISON BOO

natuurlijke beauty voor mama & baby: MAISON BOO

Shizo.nl – dé webwinkel voor luxe natuurcosmetica, minerale make-up en organic parfum – introduceert het mama & babymerk Maison Boo in Nederland. Maison Boo maakt natuurlijke, zorgvuldig samengestelde verzorgingsproducten voor huid en haar. De productlijn helpt jonge, bewuste ouders om hun baby de best mogelijke start in het leven te geven.

Maison Boo (Engeland) is het resultaat van een persoonlijke zoektocht van twee broers en een oude studievriend. Toen twee van hen dochters kregen, vroegen ze zich af waarom de huidconditie van hun pasgeboren baby’s, die beiden met eczeem kampten, slechter werd door babyverzorgingsproducten. Gedreven door hun achtergrond in chemie en bedrijfskunde, verdiepten ze zich in cosmetische ingrediënten in babyproducten. Ze concludeerden dat zij hun kinderen niet langer wilden blootstellen aan parabenen, sulfaten, synthetische kleurstoffen en andere stoffen uit de petrochemische industrie. Maison Boo was geboren!

Met Maison Boo creëerde het trio niet alleen een natuurlijke, maar vooral ook betaalbare lijn met huidvriendelijke verzorgingsproducten die geschikt zijn voor kinderen met een gevoelige huid of met huidproblemen. De hele lijn is geheel vrij van vrij van parabenen, SLS, SLES, petrochemicaliën, synthetische geurstoffen en kunstmatige kleurstoffen.
De producten van Maison Boo zijn gecertificeerd door de Soil Association, Organic Farmers & Growers en The Vegan Society.

 

Baby Boo Organic

De Baby Boo Organic lijn bestaat uit een vijftal producten voor de dagelijkse verzorging en drie verwenproducten, zoals een massageolie waarmee ouders hun baby eens flink in de watten kunnen leggen. Ingrediënten zoals Shea Butter, Kamille, Borage en Rozenbottel verzorgen en vertroetelen de delicate babyhuid en bevorderen bovendien rust en ontspanning. Alle producten zijn aantrekkelijk verpakt in recyclebare verpakkingen. De tubes hebben een handige flip-cap sluiting. Moeders kunnen deze dop met één hand openen en sluiten, waardoor bij het badje of verzorging op de commode altijd een hand vrij blijft voor de baby.

Body Bootique

Maison Boo heeft ook aan de mama’s gedacht!
De Body Bootique lijn omvat een aantal ecoluxe verwenproducten voor (aanstaande) moeders, die helpen om de huid intensief te verzorgen en herstellen. De lijn omvat praktische producten zoals een tepelcrème en een striae balm, maar ook ontspannend badschuim en massage olie. Ingrediënten zoals Granaatappel, Marula, Bergamot en Neroli geven mama’s huid een luxe treatment.
De producten zijn geschikt voor alle huidtypen.

Kijk op shizo voor meer info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *