Schoenentrend 2012: kleur en uitbundigheid!

Schoenentrend 2012: kleur en uitbundigheid!

Ook deze zomer zijn er weer diverse nieuwe trends in de schoenenmode te vinden. Hoog tijd dus om je schoenenkast uit te mesten en te kijken wat je nodig hebt om de komende periode weer goed voor de dag te kunnen komen. Niets in de kast wat aansluit bij de nieuwe mode? Geen nood, er zijn voldoende online schoenenwinkels waar je in een mum van tijd de leukste nieuwe schoenen aan kan schaffen voor een prima prijs!

De belangrijkste trend deze zomer is kleur. Op schoenengebied is het motto: Hoe kleuriger, hoe beter! Weg dus met die saaie zwarte pumps en gooi die bruine laarzen ook maar in een hoek, want het is tijd voor damesschoenen in alle kleuren van de regenboog. Natuurlijk zijn er binnen deze trend verschillende stijlen te vinden. We beschrijven er hier drie.

Allereerst zet de sportieve trend van dit voorjaar in de zomer door met sportieve schoenmodellen in felle neonkleuren. Vooral geel is hot, bij Christian Louboutin zagen we zelfs a pumps met killer heels in fel neongeel voorbij komen… Als neon toch niet helemaal bij je past, heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor zachtere pastelkleuren. Dit past in een meer klassieke vintage trend waarbinnen we diverse pumps en sandaaltjes zien in jaren 50 stijl; super vrouwelijk maar wel opvallend door de fijne kleuren.

De derde stijl begeeft zich in een totaal andere richting. Dit zijn schoenen dit geïnspireerd zijn op de ‘ethnic/african’ trend en gekenmerkt worden door vrolijke prints, kraaltjes en franjes. Alle combinaties kunnen en niets is te gek; een roze panterprint loafer bijvoorbeeld die ook nog versierd is met kraaltjes aan de veter of een sleehak versierd met vier verschillende soorten prints.

Heel veel keus dus deze zomer! Heb geen geen tijd om alle schoenenwinkels af te lopen om de voor jou perfecte schoen te vinden? Koop dan je schoenen online. Er is voldoende keus in de onlineshops en ook daar zijn de nieuwe zomertrends uitgebreid vertegenwoordigd en uitgelicht. Wil je weten hoe een en ander met je kleding combineert? Ook daar zijn veel voorbeelden van te vinden. Zo zet de colorblocking trend ook in kleding nog even door en kan je dus een mooie combinatie maken met je nieuwe neon schoenen, of koop je een fraaie kokerrok voor bij je pastelkleurige pumps. We wensen je een kleurrijke zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *