Slofsokken : Lekker warme voeten

Slofsokken : Lekker warme voeten

Niks zo lekker als na een dag op de been de schoenen in de hoek schoppen en lekker verder op sokken of blote voeten. In de winter is er dan wel een klein probleem: het is best koud als je niet voorzien ben van vloerverwarming. Dus dan toch maar sloffen aan. Een selectie:

Collégien, de Franse designslof voor kinderen én volwassenen is er in een uitbundige collectie
falke castpads
De Falke catspads zijn de eenvoudige kinder slofsokken van Falke. Uiteraard voorzien van antislipnoppen. Ook verkrijgbaar in effen kleuren.
giesweinn-kiruna
Nooit meer koude voeten met deze Kiruna Gieswein slofkniekoussen van 100% vervilte wol. Voorzien van rubberen zool zodat je er ook even mee naar buiten kunt
giesweinn kramsach
Niet minder fraai dan de Kiruna deze slofsok van Giesweinn voor kinderen
Cosysocks van Falke
De Falke Cosyshoes zijn van zachte merino wol met een vilten zool voorzien van antislip noppen of profiel. De sloffen hebben een links/rechts pasvorm voor optimaal comfort

Slofsokken zijn ook heel geschikt om bijvoorbeeld mee te nemen tijdens een weekendje weg of op wintersportvakantie. Snowboots of skischoenen uit, sloffen aan, haardvuur wijntje etc.

Slofsokken komen redelijk dicht in de buurt van blote voeten en voorzien van een antislip profiel voorkomen ze ook nog eens dat je onderuit gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *