Top gadgets van 2012

Top gadgets van 2012

nou de meest populaire gadgets van het afgelopen jaar? We kunnen terugkijken op een innovatief jaar waarin
oude technieken op een nieuwe manier werden gebruikt en gadgets die jaren lang onbetaalbaar leken betaalbaar werden.
Hieronder ziet u 4 categorieën gadgets en hun populairste soort:

Populairste smartphone: iPhone 5

Sinds de introductie van de eerste generatie iPhone in 2007 is de iPhone met voorsprong de meest populaire smartphone van de wereld. In de eerste jaren waren er simpelweg geen goede alternatieven, maar ondanks de innovaties van onder andere HTC en Samsung blijft de iPhone onverminderd populair. In 2012 werd de iPhone 5 geïntroduceerd en dit resulteerde in lange rijen bij de nieuw geopende Apple store in Amsterdam. Dit gebeurt bij geen enkel andere telefoon, dus kunnen we rustig zeggen dat dit de meest populaire smartphone van dit moment is.

Populairste sport gadget: GoPro HD Hero 2

Als er dit jaar één soort gadget populair was dan was het wel de sportgadget. Van GPS-kilometertellers tot en met Nike+ accessoires. En wie zijn smartphone vergeet als hij buiten gaat sporten baalt, want hij of zij kan de resultaten niet meten met populaire apps zoals Strava en Runkeeper. De meest verkochte sportgadget is er één die de actie van dichtbij vastlegt: de actiecamera van GoPro. Deze camera heeft een goede lens en dankzij de meegeleverde HDMI-kabel kan je de camera thuis gemakkelijk op je televisie aansluiten.

Populairste e-reader: Amazon Kindle Paperwhite

Dit is het kleine broertje van de gewone Kindle en heeft als grootste voordeel dat het een stuk makkelijker in de hand ligt. Het scherm is daarnaast een stuk helderder en kan beter tegen lichtinval, zodat het lezen in de tuin een stuk makkelijker is geworden. Een van de leukste functies is dat het apparaat kan voorspellen hoe lang je er over doet om je boek uit te lezen, de Kindle Paperwhite houd precies jouw leessnelheid bij en kan daarom goed inschatten hoe lang je er nog over doet om het hoofdstuk uit te lezen.

Populairste RC gadget: Parrot Airdrone 2.0

Parrot-Airdrone

De meeste mensen kennen het merk Parrot van de carkit, maar ze maken ook andere toffe producten. Het meest populaire remote controlled gadget is makkelijk ook gemaakt door Parrot. Over de hele wereld is deze quadricopter als warme broodjes over de toonbank gegaan. Deze nieuwe versie bestuurd u met uw mobiele telefoon en heeft een geweldige HD camera aan boord waarmee u fantastische beelden kunt schieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *