Bespoke casual is de trend

Bespoke casual is de trend

Bespoke casual is het nieuwe casual! En dat is precies wat Superdry en de bekende Britse maatpakken ontwerper Timothy Everest ons aanbieden.

Everest is geschoold in de befaamde shop van Tommy Nutter op Savile Row. Een training die je in elk detail van het werk van Everest terug ziet; zo ook in de kwaliteit van de kleding. Zijn oog voor detail en kwaliteit maakt de samenwerking met Superdry zeer voor de hand liggend. Dit zijn voor beide namelijk twee kerndoelen voor de kleding die ze produceren. De collectie die hij samen met het hippe merk Superdry heeft opgezet, is modern en casual, maar doordrenkt met klasse, precisie en respect voor ´t maatwerk van de Savile Row traditie.

Met de trend bespoke casual kunnen mannen in een pak hun individualiteit weer laten zien. Dertien in een dozijn pakken zien we niet in deze collectie. De pakken van de collectie genaamd Sabiro hebben kleur, finesse, comfort en zijn voorzien van snufjes als koptelefoonlusjes die het dagelijkse leven van de man een stuk efficiënter maken.

Ben je benieuwd naar deze lijn. Bekijk dan onderstaande foto´s of kijk op de Superdry webshop.

Bespoke CasualWat vind jij van deze samenwerking tussen Superdry en Timothy Everest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *