Vegetarische Indiase Curry met bloemkool

Vegetarische Indiase Curry met bloemkool

Curry met Bloemkool voor 4 personen.

Ingrediënten:

  • 500 g vastkokende aardappelen
  • 1 bloemkool
  • 4 tomaten
  • 2 el milde Indiase currypasta
  • 1 tuinkruidenbouillontablet
  • 250 ml kraanwater
  • 4 eieren

Benodigdheden:

  • Pan voor eieren.
  • Koekenpan.
  • Mes.
  • Lepel (of iets anders on mee te roeren).
  • Snijplank.

Bereiding:

  • Zet een pannetje water op voor de eieren
  • Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
  • Verdeel de bloemkool in roosjes en snijd de tomaten in stukjes.
  • Verwarm in een pan de currypasta.
  • Schep de bloemkool, aardappel en tomaat erdoor en bak 2-3 min.
  • Voeg het bouillontablet en 250 ml water toe. Laat de curry afgedekt 15-20 min. zachtjes sudderen tot de aardappelen en groenten gaar zijn.
  • Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken, pel en halveer ze. Leg ze op de curry en warm het geheel nog even door.
  • Schep de curry op de borden en leg de eieren erbij.
  • En smakelijk eten!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *