Ingrediënten
- 400 gram roomkaas of jonge Goudse kaas
- 400 gram kaas, Goudse, lichtbelegen, 48+
- 3 trostomaten
- 1 Spaanse peper.
- 2 bosuitjes
- 15 gram (verse) koriander
- knoflook
- 0.5 liter witte wijn
- bindmiddel
- Tabasco
- 1 komkommer
- 100 gram krabstick
- 1 stokbrood, bruin
- 10 grote verse gepelde garnalen
Bereidingswijze
- Zie ook de algemene bereiding van kaasfondue
Snij de ontvelde tomaten in stukjes. Verwijder de pitjes uit de Spaanse peper en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de bosui in reepjes. En hak de koriander fijn.
Verwarm de wijn met de fijngehakte knoflook en de peper reepjes. Kaas toevoegen en rustig al roerend verwarmen tot de kaas is gesmolten. Voeg de tomaat, koriander en bosuitjes toe. Bind de kaasfondue met een bindmiddel naar keuze. Naar smaak tabasco toevoegen.
Server met krabsticks in stukjes, de komkommer en het stokbrood. Daarbij een frisse salade.