Ingrediënten
- 750 gram kleine nieuwe aardappels
- 250 gram sperziebonen
- 2 uien en 1 rode paprika
- 200 gram geidenkaas, dikke plak
- 0.5 bakje doorregen spekreepjes
- knoflook
- 100 gram wal- of pecannoten en olijkolie
Bereiding
Kook de aardappels 10 minuten in de schil. Haal de sperziebonen af. Halveer ze en kook ze 5 minuten mee. Giet de groenten af. Snijd de paprika in repen. Snijd de geitenkaas in blokjes. Verhit een wok droog voor en schenk er een flinke scheut olijfolie in en bak hierin de aardappelparten mooi goudbruin.
Schep na 5 minuten de paprika en de spekreepjes erbij en roerbak weer 5 minuten. Voeg de sperziebonen toe, knijp er 1 dikke teen kloflook boven uit en roerbak nog 2 minuten. Schep de geitenkaas en de noten erdoor en breng het gerecht op smaak met wat zout en peper.