Een adellijk stukje Friesland

Een adellijk stukje Friesland

Iets ten oosten van Leeuwarden, nabij het dorp Oudkerk is gelegen, Landgoed de Klinze. Ontstaan in de zeventiende eeuw als een ” state op de mooiste plek”, is het nu een luxe hotel met 27 kamers. Het hotel is niet alleen bekend om haar prachtige ligging met een 8 hectare groot park, maar ook vanwege haar uitstekende keuken en exclusieve schoonheidssalon.

De kamers

Landgoed de Klinze heeft dankzij haar oorsprong van state een sfeer van innerlijke schoonheid. De geschiedenis en de culturele historie zijn voelbaar en zichtbaar in alle kamers in het hotel. Uiteraard zijn de kamers, waaronder de bruidssuite, de twee suites en de twee statekamers, van alle gemakken voorzien. Zo is er overal de mogelijkheid om gebruik te maken van Wifi, heeft elke kamer een voorziening voor koffie, thee en een minibar en zijn alle kamers voorzien van een comfortabele zithoek met LCD televisie. Uiteraard zit er een badkamer met bad en douche bij uw kamer. Alle kamers zijn rookvrij!

Culinair

In het klassieke restaurant met kroonluchters en gobelins is het mogelijk om te genieten van een heerlijk diner. Het ontbijt wordt geserveerd in de bistro, die een open haard heeft, of zomers op het zonnige terras.

Wellness

Als gast ben je van harte welkom om gebruik te maken van de diverse ontspanningsmogelijkheden zoals het zwembad, de sauna, het Turkse stoombad en de whirlpool. Ook is het mogelijk om je te laten verwennen in een van de klassiek ingerichte schoonheids-en massagesalons van het Institut de Beauté Guerlain.  Als enige in Nederland wordt hier gewerkt met de producten van het gerenommeerde Franse parfurmerie-en cosmeticamerk Guerlain. Deze zijn uiteraard hier te koop. De door Guerlain opgeleide schoonheidsspecialistes, stellen graag een persoonlijk programma van losse behandelingen samen. Landgoed de Klinze biedt diverse wellness-arrangementen aan.

Koets

Het landgoed heeft nog steeds de beschikking over een aantal antieke koetsen. Met een koets en paarden uit de “Stâl fan De Klinze” biedt het hotel de unieke mogelijkheid om een rondrit door de omgeving te maken.

Meer op de site van Landgoed Klinze of kijk hier voor Arrangementen op klinze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *