Kaasfondue van cheddar en gruyèrekaas

Ingrediënten

  • 400 ml witte wijn
  • 200 g gruyère
  • 300 g cheddar
  • 2 zongedroogde tomaten, fijngesneden
  • 3 bosuitjes, in dunne ringetjes
  • citroensap
  • bindmiddel

Bereiden

Algemene bereiding, voeg tijdens het binden het citroensap toe. Dit maakt de fondue smeuïger. Roer na het toevoegen van het bindmiddel fijngesneden tomaat toe. Strooi vlak voor het opdienen de uienringen over de fondue

Om te dippen

  • 1 bloemkool, in kleine roosjes
  • 100 g knoflooklijven zonder pit
  • 250 g cherrytomaten
  • soepstengels

Herkomst : http://www.allerhande.nl – Persoonlijk vind ik de hoeveelheden iets krap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *