Spruce Island, Maine, Verenigde Staten

Spruce Island, Maine, Verenigde Staten

Vanaf $6000, 00  per week kun je Spruce Island huren. Behorend tot Maine, aan de oostkust van de Verenigde Staten, ligt te midden van de zogenaamde Merchants Row, dit 73 acres grote prive eiland. Het is een fantastisch rotsachtig eiland van graniet, de steensoort waar dit gebied bekend om is.

Op het eiland ben je alleen met de natuur. Er leven verschillende soorten dieren, zoals elanden en adelaars. Net als de andere eilanden in de archipel kun je op Spruce Island prima wandelen. En uiteraard kun je ook kayaken of met een ander vaartuig de omgeving exploreren.

Op Spruce Island staan twee huizen: het Main House en het Bunk House. Het Main House heeft een grote open woonkamer met een loft als slaapkamer en badkamer. Het Bunk House beschikt over zes slaapkamers, elk met eigen sanitair en open haard. Voor een spectaculair uitzicht op de omgeving moet je in beide huizen even naar boven: op elk huis is een uitzichttorentje gebouwd. Op basis van wind- en zonne-energie worden de huizen voorzien van hun elektriciteit.

Stonington is de wat grotere plaats in de nabije omgeving. Hier kun je je proviand inslaan. Of gewoon een keer overheerlijke Maine Lobsters eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *