Wonen&Co de beurs

Wonen&Co de beurs

Het grootste woonevenement van Noord-Nederland, Wonen&Co de beurs, wordt van 17 tot en met 20 maart 2011 voor de zesde keer gehouden in Martiniplaza in Groningen. De beurs heeft als
thema ‘Het Nieuwe Wonen’. Tijdens de beursdagen presenteren zich ruim 250 woongerelateerde bedrijven.

Duurzaamheid is onlosmakelijk verbonden met ‘Het Nieuwe Wonen’. Het thema wordt verwerkt in een duurzaamheidslabyrint, waarin bedrijven en overheden de handen ineen slaan voor een opmerkelijke presentatie.
De beurs borduurt verder voort op een aantal successen van de afgelopen jaren. Dat zijn ondermeer de interieurhallen met verrassende presentaties, de vierde editie van de Noordelijke Ontwerpprijs en themapleinen met beeld&geluid, culinaire items, outdoor en techniek.

Bezoekers kunnen zich op de beurs uitgebreid laten adviseren over de vele facetten van wonen. Daarvoor wordt ondermeer het Wonen&Co Adviesplein ingericht waar bezoekers zich kunnen inschrijven voor een gratis specialistisch woonadvies. Verder worden workshops gegeven.

Op de laatste beursdag wordt de winnaar van de Noordelijke Ontwerpprijs bekend gemaakt. Deze prijs wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met Vos Interieur en Academie Minerva.

Openingstijden:

Donderdag 17 maart 14:00 – 22:00
Vrijdag 18 maart 14:00 – 22:00
Zaterdag 19 maart 10:00 – 18:00
Zondag 20 maart 10:00 – 18:00

Naar de Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *