The Old Lady At The Sea : Sri Lanka

The Old Lady At The Sea : Sri Lanka

Sri Lanka biedt u een overweldigende natuur met tropische wouden , bergen , watervallen ,natuurreservaten , uitgestrekte binnenmeren , ongerepte stranden van fijn zand , palmbomen , teaplantages , olifanten , het onvoorstelbare blauw en de onstuimige branding van de Indische Oceaan en een uitermate vriendelijke bevolking .

Sri Lanka , het vroegere Ceylon , lag in de zeventiende eeuw op de route van de Hollandse Oostindische Compagnie . Werden de Hollanders later opgevolgd door de Britten , toch lieten zij hun sporen na . Hollandse namen op grafzerken , een mooie kerk , de restanten van een fort en de stadswallen in het zuidelijk gelegen Galle getuigen hiervan .

En ook : 7 km ten noordwesten van Galle , pal aan de Indische Oceaan : The Old Lady At The Sea .Was het de woning van een rijke Hollandse koopman ? Was het een handelspost ? Was het een pleisterplaats van de ” luyden ” van de Oostindische Compagnie ?

Dank zij de ondernemerszin van deze keer een Belgische familie gaat het voormalige Hollandse pand weer leven . Het gebouw dateert uit de zeventiende eeuw en werd nu omgebouwd tot een charmante villa hotel waar de sfeer van weleer op een zeer smaakvolle manier gepaard gaat met alle moderne comfort .

The Old Lady At The Sea biedt u 8 luxueuze kamers alle voorzien van badkamer , dressing , TV met dvd player , airco en ” koloniale ” fan . Er is een knus salon en een gezellig restaurant met uitzicht op de oceaan . Het zwembad ligt in de exotische tuin met zijn lommerrijke prieeltjes en zijn directe toegang tot het fijnzandstrand .

U geniet er van heerlijke maaltijden bereid met dagverse produkten .U wordt gastvrij onthaald door de Belgische manager en zijn team .

Ook uw daguitstappen of meerdaagse excursies worden tot in de puntjes verzorgd . Een tocht met een vissersboot ? Of toch liever een bezoek aan een natuurreservaat ? Een persoonlijke rondleiding in een boeddhistische tempel ? Een kleermaker ? Een betrouwbare juwelier ? Een SPA massage ? Een uitstap per moto ? Of zomaar naar de bruisende stad Galle ? .

Bezoek de site van The Old Lady At The Sea

Een reactie op “The Old Lady At The Sea : Sri Lanka

  1. Brik De Maeyer

    Beste ,
    In 2010 hebben vrienden van ons in The Old Lady At The Sea gelogeerd.
    Zij hebben ons overtuigd om ook een bezoekje te brengen en de sfeer van Sri Lanka op te snuiven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *