De vaste telefoon in een modern jasje

De vaste telefoon in een modern jasje

In de mobiele telefonie zien we de mooiste en meest trendy modellen telefoons. Bij een vaste telefoon denk je aan het ouderwetse basisstation met uitneembare handset. Maar tegenwoordig zijn er ook mooie trendy vaste telefoons met touchscreen verkrijgbaar.

Vaste telefoon ouderwets?

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een hippe smartphone en wordt de vaste telefoon als een beetje ouderwets gezien. Toch hebben veel mensen naast hun mobiele telefoon nog de vaste betrouwbare telefoon in huis. Vaak hebben deze telefoons niet echt een mooi en aantrekkelijk design en staan ze ergens op een onopvallende plek in de woonkamer. Maar inmiddels is er een verandering in het uiterlijk van de vaste telefoon op te merken. Er zijn namelijk ook op het gebied van vaste telefonie leuke en trendy ontwikkelingen en een vaste telefoon hoeft helemaal niet oubollig van ontwerp meer te zijn.

Een trendy vaste telefoon

Trends en design in het interieur geven extra sfeer. Nieuwe trends zien we ook terug in het uiterlijk en het ontwerp van vaste telefoons. De nieuwe generatie vaste telefoons beschikt over een mooi glanzend uiterlijk met een handig touchscreen en de toestellen lijken sterk op de zo populaire smartphones. Er is alles aan gedaan om gelijk op te gaan met de trends op het gebied van mobiele telefonie en dat is goed te zien. Een vaste telefoon met touchscreen en mooie ronde, glanzende vormen is een product wat mooi oogt in je interieur. Daarnaast zijn alle benodigde functionaliteiten van een vaste telefoon aanwezig zoals draadloos gebruik, telefoonbeantwoorder en lange spreektijd. Bovendien zijn de toestellen volledig digitaal en uitstekend verlicht. Met het sierlijk ontworpen uiterlijk en bescheiden basisstation wordt je vaste telefoon een echte blikvanger in je woonkamer. Een vaste telefoon hoeft dus zeker niet oubollig te zijn. De nieuwste modellen zijn elegant, liggen lekker in de hand en passen prima in een trendy interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *