Thailand met kinderen

Thailand met kinderen

Hoewel het op het eerste gezicht misschien niet zo lijkt, is Thailand een geschikt land om te bezoeken met kinderen. Bijna overal bent u met uw kinderen meer dan welkom en de Thaise bevolking is erg zachtaardig en behulpzaam.

Strand

Uiteraard kunt u heerlijk naar het strand met uw kinderen, geniet van de ongerepte zandstranden en het heerlijke zeewater. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt is de hygiƫne in Thailand uitstekend en westers te noemen. Daarnaast is er een goede gezondheidszorg in de particuliere klinieken. Dit zorgt ervoor dat u met een gerust hart met uw kinderen naar Thailand op vakantie kunt gaan.

Natuur

Thailand met kinderen is natuurlijk vooral zo leuk door de prachtige natuur. Ga olifant rijden met uw kinderen of bewonder de aapjes die overal in de bomen zitten. Geniet van het heerlijke verse fruit en profiteer ervan dat uw zoon of dochter de hele dag kan buiten spelen.

De andere kant

Natuurlijk is Thailand ook een land met veel armoede, hier zul je met je kind ongetwijfeld ook mee geconfronteerd worden. Uw kind zal hier een hoop van leren en blijer zijn met wat het zelf heeft. Tropische ziektes komen ook voor in Thailand, lees u daarom van tevoren goed in en zorg dat u goed beschermd op pad gaat met middeltjes om muggen te verjagen en muskietennetten.

thailand-met-kinderen

Een vakantie naar Thailand met kinderen is een onvergetelijke ervaring waar u zeker geen spijt van zult krijgen. Bekijk de mogelijkheden en boek een mooie vakantie voor de zomer.

Bekijk het aanbod van kindvriendelijke rondreizen door Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *